Често парите свършват до вземането на следващата заплата или изникват непредвидени разходи, което се оказва голям проблем. За щастие, финансовите инструменти и кредитирането стават все по-гъвкави и вече има решение на подобни трудности. Бързите кредити са един такъв продукт, носещ след себе си значително количество предимства.

Какво представляват бързите кредити

Случва ли Ви се да не успявате да изкарате месеца с работната си заплата? Случват ли Ви се ситуации за непредвидени разходи? При положителни отговори на двата въпроса, бързите кредити могат да са Вашето решение! Това са краткосрочни парични заеми, предназначени за поемането на лична внезапно възникнала финансова криза. Един такъв бърз кредит е “пари до заплата”, представляващ краткосрочен заем с фиксиран лихвен процент. В този случай получавате малка парична сума в брой, която трябва да върнете в определен срок.

Важно е да се помни, че отпускането на такъв вид заем се извършва само на пълнолетни лица, навършили 18 години. Другите две условия за кандидата е той да е постоянен български гражданин и да не е над 70 години.

Кога да се възползваме от тях

Често потребителите на бързи кредити се възползват от услугата при следните случаи:

  • Необходимост от спешни покупки;
  • Извършване на ремонтни дейности по дома или автомобила;
  • При планирането на семейната лятна почивка;
  • При необходимост от поемането на таксите за образование или повишаване на квалификацията;
  • При изкарването на шофьорска книжка;
  • При покриването на основни семейни нужди като храна, вода, плащане на сметки за ток, телефон и т.н.

Какви са предимствата им

Вероятно много хора не осъзнават, но бързите кредити имат редица предимства пред банковите: изплащат се на равни месечни вноски, кандидатства се много лесно и изцяло онлайн без доказване на доходи. Това са сигурни пари, с одобрение до минути дори и без трудов договор. Можете да кандидатствате без поръчители, а дори някои компании отпускат заеми и без лихва при връщане до определен период от време. С това обаче предимствата не свършват до тук! 

При кандидатурата си за отпускане на паричен заем, имате възможност да избирате конкретен, удобен за Вас срок за погасяване, както и да рефинансирате старите си задължения. Условията за използване на услугата са напълно прозрачни и достъпни на сайта, така че всеки предварително да се запознае с тях. Популярните и известни кредитни небанкови институции в България гарантират пълна защита на личните данни, за да нямате притеснения за това.

Категории: Кредити

1 Коментар

Буба · септември 29, 2021 на 9:24 am

на всеки му се налага понякога, хубаво е обаче да се проучи преди да се пристъпи към такава важна стъпка.

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *